RSS

Noutăți

Sesizarea neregulilor sau a disfuncționalităților la examenele naționale se poate face la:

  • TEL. VERDE NAȚIONAL: 0800801100 – telefon gratuit, la care cetățenii pot semnala neregulile apărute în organizarea și derularea examenului;

  • TEL. VERDE AL INSPECTORATULUI ȘCOLAR: 0800816233 – telefon gratuit;

          Eventualele fapte de corupție pot fi sesizate și pe site-ul: http://www.educatiepentruviitor.edu.ro

 

Detalii admitere în învățământul liceal 2017-2018aici

FROM LEARNING TO TESTING – CERC PEDAGOGIC LIMBA ENGLEZĂ, 16.05.2017

Simpozion-judetean „Metode activ-participative din perspectiva interdisciplinarității și transdisciplinarității” – 10 noiembrie 2016

capture

Hai în viitor! (ediția 2016)

Colegiul Național Petru Rareș te invită la ediția a VI-a a evenimentului „Hai în viitor!”, care va avea loc pe 13 mai 2016 în Piatra Neamț. Sperăm ca invitații de renume, premiile și alte activități pe care le vom desfășura să facă din acest eveniment național (inclus în calendarul MEN) unul de marcă.

Datorită progresului științific și tehnic, viitorul va fi diferit. Hai să ni-l imaginăm împreună și să înțelegem ce consecințe ar putea avea! Dacă ești elev poți concepe un proiect prin care să prezinți viziunea ta asupra modului în care va evolua tehnologia și impactul pe care crezi că ar putea să-l aibă asupra societății. Dintre proiectele înscrise le vom selecta pe cele mai reușite, iar acestea vor participa la finală. Vor fi acordate premii și mențiuni în bani celor mai impresionante proiecte, precum și diplome tuturor finaliștilor (elevi și coordonatori).

Concursul dedicat elevilor este nucleul evenimentului, dar vei putea asista și la conferințe tehnice susținute de persoane care lucrează în domeniul noilor tehnologii, precum și la câteva surprize.

Pentru informații suplimentare vizitați pagina de Facebook (https://www.facebook.com/events/118879545158140/) a evenimentului, secțiunea dedicată competiției de pe site-ul CNPR (http://cnpetrurares.ro/main.php?agora=1452618210.323526&limba=Europe/Bucharest) sau pagina web a concursului (http://viitor.cnpetrurares.ro/).

REZULTATE SIMULARE BACALAUREAT 2016

Education Blogs - BlogCatalog Blog Directory

Director Web

Anunțuri
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: